Tânăr din Constanța, arestat pentru că avea o cultură de cannabis în apartament

1535
2

Articole recomandate

Sute de grame de cannabis, plante în stare de vegetație, semințe și unt de cannabis au fost descoperite în urma unei percheziții, efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Constanța.


La data de 1 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au descins la locuința unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Constanța.


În urma percheziției, a fost descoperită o cultură de cannabis in-door, fiind ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis, 7 plante de cannabis în stare de vegetație, semințe de cannabis, 100 de grame de unt de cannabis, 5 grindere, un aparat electric pentru confecționarea țigărilor și un sistem complet de cultivare in-door compus dintr-un cort, dispozitiv de alimentare cu apă, ventilatoare și lămpi speciale.


Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, Tribunalul Constanța emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Comentează știrea

Stan Patitu
7 februarie 2018
SALARII

Lasati vrajelile si spuneti ce facem cu salariile!!! Deja lumea a luat salariul mai mic pe ianuarie 2018!!! Sa nu spuneti ca asa meritam daca am votat cu PSD ca nu va cred :))

Ierbicid
7 februarie 2018
Stan , asa va trebuie , ca ati votat cu PSD-ul !

Nu vad nici o vrajeala aici , asta-i planul de guvernare ...din scoarta in scoarta ! :)))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8016 secunde