TÂNĂR DE 24 DE ANI, LĂSAT FĂRĂ MAȘINA DE 10000 EURO, DE POLIȚIȘTII DIN CONSTANȚA. Ce spun oamenii legii

4694
1
TÂNĂR DE 24 DE ANI, LĂSAT FĂRĂ MAȘINA DE 10000 EURO, DE POLIȚIȘTII DIN CONSTANȚA. Ce spun oamenii legii - autofurat-1510222224.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, au descoperit, pe raza județului Constanța, un autoturism marca Audi, model A5, semnalat ca fiind furat din Italia.


În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autoritățile din Italia, acesta fiind declarat furat, iar la volan se află cetățeanul român C.I., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. 


Bărbatul a declarat că nu este proprietarul autoturismului și că l-a luat de la un prieten, neavând cunoștință despre faptul că este căutat de către autorități. Autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Comentează știrea

costu
9 noiembrie 2017
operator pc

FI INTELIGENT SI GANDESTE PENTRU VIITOR SANSA TA ESTE AICI! INTRA SI VEZI!CAND AFACEREA VA AJUNGE DEPARTE O SA REGRETI!AI SCAPAT TRENUL SI NU STI CAND VINE ALTUL!? Te provoc sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani din confortul casei si bucura-te de prosperitate! LINK: https://www.youtube.com/watch?v=l423jWxz6t8 Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani si in timpul liber! Sistemul lucreaza automat 24 din 24!Suntem o echipa de viitor!Cea mai mare provocare te asteapta cu aceasta afacere la domiciliu, simpla dar de mare viitor! IN CURAND NE EXTINDEM CU SISTEMUL SI PE PIATA MONDIALA!? http://imdsistem.ro/wp-login.php?action=register&ref=40 INFO LA: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Noiembrie 2017
Stire din Eveniment : Lovitură pentru mafia tutunului!
Pagina a fost generata in 2.7401 secunde