Tânăr de 19 ani, din Constanța, arestat după ce a bătut și tâlhărit un bărbat, pe stradă

208
Tânăr de 19 ani, din Constanța, arestat după ce a bătut și tâlhărit un bărbat, pe stradă - incatusatipentrutalharii14210848-1540885724.jpg

Articole recomandate

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Constanța au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din Constanța, care ar fi deposedat prin violență un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Constanța, de mai multe bunuri.

Astfel, la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, un echipaj al Poliției Locale Constanța a identificat tânărul în cauză, pe care l-a predat lucrătorilor de poliție, care au stabilit faptul că fapta de tâlhărie a avut loc în jurul orei 13.00, în zona de promenadă Esplanada din municipiul Constanța.

Prejudiciul (un telefon mobil, o pereche de pantofi sport și o bluză de trening) a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 30 octombrie a.c. va fi formulată propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6533 secunde