Tânăr arestat preventiv pentru că a furat combustibil dintr-o benzinărie

291
Tânăr arestat preventiv pentru că  a furat combustibil dintr-o benzinărie - tanar-1517594322.jpg
În urmă cu câteva zile, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-o stație Peco, din localitatea Agigea, o cantitate de combustibil în valoare de 205,50 lei.

Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus de persoana în cauză este neînmatriculat.

Dionisie Ida este recidivist și este anchetat într-un dosar de trafic de droguri. În vara anului trecut, polițiști ai BCCO și procurori DIICOT Constanța au efectuat 17 percheziții domiciliare în județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și operațiuni ilicite cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate de la locuințele celor în cauză 120 de grame de pulbere de amfetamină, 30 de comprimate de Alprazolam (Xanax), 100 de grame de substanță pulverulentă albă, 1.630 de pliculețe autosigilante cu substanță vegetală mărunțită, 317 pliculețe autosigilante goale și 57 de țigarete artizanale cu substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive. De asemenea, au fost ridicate și 6 seringi, 3 cântare electronice, 2 grindere, o sabie, 5 cuțite de vânătoare, un baston telescopic din metal, o cagulă din material textil, 3.298 de lei și 400 de euro, 27 de telefoane mobile și 3 laptopuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Eveniment : Cercetat  pentru că a furat  un telefon mobil
Pagina a fost generata in 0.7607 secunde