Tâlhării și spargeri de locuințe pe bandă rulantă

180
Tâlhării și spargeri de locuințe pe bandă rulantă - talharie-1512663841.jpg

Articole de la același autor

Trei tineri, cu vârste de până în 22 de ani, au fost arestați preventiv de oamenii legii din Constanța, existând suspiciunea că ei sunt autorii atât a unor tâlhării, cât și a unor furturi din locuințe.

Așadar, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuință și tentativă de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Secției 4 Poliție Constanța au depistat trei tineri, cu vârste între 16 și 22 de ani, din Mangalia, respectiv Negru Vodă, bănuiți de comiterea faptelor.

În intervalul 27 noiembrie - 6 decembrie, cei trei tineri ar fi comis trei furturi din locuințe și două tentative de tâlhărie, pe raza municipiului Constanța. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.500 lei, a fost recuperat în proporție de 80% și predat persoanelor vătămate.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe tineri pe bază de ordonanțe, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-i în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, apoi au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0397 secunde