Mai multe ştiri online:

TÂLHĂRIE LA CONSTANȚA! Doi puști au smuls poșeta unei femei, în plină zi

Ştire online publicată Joi, 05 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un minor, în vârstă de 15 ani, din municipiul Târgu Mureș, bănuit de comiterea faptei.


Astfel, la data de 2 aprilie a.c., acesta, împreună cu un alt minor, în vârstă de 13 ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, ar fi smuls poșeta unei femei, de 51 de ani, pe un bulevard din municipiul Constanța. Minorul de 13 ani, a fost identificat la scurt timp de la comiterea faptei, de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție.


Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90% și predat persoanei vătămate. Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.771 secunde