Tâlhari minori, arestați de polițiștii constănțeni! Au furat telefoane și portofele

172
Tâlhari minori, arestați de polițiștii constănțeni! Au furat telefoane și portofele - arestarestat82908700-1544168481.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Cei doi minori au fost arestați preventiv. 


Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat doi minori, cu vârste de 14, respective 15 ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, în intervalul 14 noiembrie – 3 decembrie a.c., cei doi minori, unul domiciliat în localitatea Cobadin, celălalt în Constanța, ar fi săvârșit faptele pe raza municipiului Constanța, persoane vătămate fiind o femeie, în vârstă de 75 de ani, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, precum și doi minori de 12, respectiv 14 ani, cărora le-au sustras, prin acte de violență, un portofel, respectiv telefoanele mobile.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei doi minori pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanțe, urmând ca la data de 7 decembrie a.c. să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi minori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4649 secunde