Mai multe ştiri online:

Tacâmuri chinezești, confiscate de polițiștii de la Transporturi

Ştire online publicată Joi, 13 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii constănțeni au ridicat mii de tacâmuri din inox, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 58.000 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea.


În cursul zilei de miercuri, 11 iunie, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, împreună cu specialiști ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au verificat, în Portul Constanța Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Hunedoara.


„În urma controlului, polițiștii au descoperit peste 7.000 de  tacâmuri din inox, purtând însemnul unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de peste 58.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, faptă prevăzută și pedepsită de art. 90 alin.1 lit.b din Legea 84/1998. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8707 secunde