Sute de șoferi vitezomani, amendați de polițiștii rutieri

113
Sute de șoferi vitezomani, amendați de polițiștii rutieri - politiefiltru39-1373838691.jpg
Polițiștii rutieri au organizat, pe parcursul a 24 de ore, mai multe acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan cu diverse nereguli, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Astfel, la nivelul județului Constanța, oamenii legii au dat 275 de amenzi, în valoare de 89.240 de lei. Cei mai amendați (183) au fost șoferii care au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. De asemenea, 35 de conducători auto s-au trezit cu amenzi usturătoare pentru că au condus fără a avea centura de siguranță.

"Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto să respecte limitele de viteză, atât în locali-

tăți, cât și în afara acestora, să folosească centura de siguranță, atunci când sunt în trafic atât conducătorii auto cât și pasagerii acestora, să nu se angajeze în efectuarea depășirilor neregulamentare, să nu aibă în timpul mersului preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenția, adică să caute acte, să umble la casetofon, să vorbească la telefonul mobil", afirmă Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

De asemenea, oamenii legii au reținut 15 permise de conducere, dintre care 12 pentru șoferii care au depășit limita legală de viteză cu peste 50 de kilometri pe oră. În plus, rutieriștii au retras două certificate de înmatriculare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5827 secunde