Sute de pietoni, amendați de rutieriști

75
Sute de pietoni, amendați de rutieriști - politia1354231216-1381925634.jpg

Articole de la același autor

Pietonii din Constanța nu se învață minte, ci traversează în continuare prin loc nepermis, în ciuda tragediilor produse în ultimul timp în județ. De aceea, pentru disciplinarea cetățenilor, rutieriștii constănțeni desfășoară o acțiune pentru reducerea numărului de evenimente rutiere în care sunt implicați pietonii, dar și pentru că traversarea prin loc nepermis este una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere grave. 




În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au dat nu mai puțin de 237 de sancțiuni contravenționale, dintre care 167 pentru pietonii indisciplinați. Aceștia au fost amendați cu câte 160 de lei. Însă și șoferii trebuie să fie atenți la cetățenii care traversează strada. 


"Acordați prioritate pietonilor angajați în traversare regulamentară, în zonele marcate și semnalizate corespunzător sau pe la colțurile intersecțiilor. Atunci când, în intersecții, virați la stânga sau la dreapta, acordați prioritate pietonilor angajați în traversarea străzii pe care urmează să vă încadrați", este sfatul polițiștilor rutieri constănțeni. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9303 secunde