€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Sute de pachete cu țigarete netimbrate descoperite pe o navă în Portul Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 30 Mai 2015. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit la bordul unei nave sub pavilion Insulele Comore, sosită în Portul Constanța din direcția Turcia, 500 de pachete cu țigarete netimbrate care nu fuseseră declarate la intrarea în țară și erau ascunse în sala mașini.

Azi noapte, în intervalul orar 02.20 – 03.45, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanța au desfășurat, alături de lucrătorii vamali și reprezentanții Căpităniei Zonale Constanța controlul amănunțit al unei nave sub pavilion Insulele Comore, sosită în Portul Constanța din direcția Turcia.


În urma controlului de frontieră au fost descoperite ascunse, în sala mașini, 500 de pachete cu țigarete netimbrate marca Fast care nu fuseseră declarate la intrarea în țară.


Echipa comună de control a ridicat în vederea confiscării cantitatea de țigarete, cu o valoare de aproximativ 5.000 lei, iar lucrătorii vamali l-au sancționat contravențional pe comandantul navei, un cetățean sirian, în vârstă de 41 de ani, conform art. 653, alin. 1, lit. a din H.G. 707/2006.


Polițiștii de frontieră constănțeni au efectuat controlul de frontieră însoțiți de câinele Nakala.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8716 secunde