Mai multe ştiri online:

Sute de kilograme de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră

Ştire online publicată Miercuri, 20 Februarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au descoperit un cetățean român care transporta, cu o autoutilitară, peste 600 kilograme de pește, fără documente legale.


Azi noapte, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, în zona stației de taxare Giurgeni – Vadu Oii, județul Constanța, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român B.C., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Vrancea.


În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, în trei bazine cu apă, cantitatea de 1.070 kilograme de pește, specia caras, în stare vie. 


“În urma verificărilor s-a constatat că pentru cantitatea de 620 kilograme de pește, persoana în cauză nu deținea documente legale. Cantitatea de pește descoperită fără documente legale a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «transportul fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește», la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, explică reprezentanții Gărzii de Coastă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7452 secunde