Sute de kilograme de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră

132
Sute de kilograme de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră - sutedekilograme-1550649120.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au descoperit un cetățean român care transporta, cu o autoutilitară, peste 600 kilograme de pește, fără documente legale.


Azi noapte, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, în zona stației de taxare Giurgeni – Vadu Oii, județul Constanța, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român B.C., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Vrancea.


În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, în trei bazine cu apă, cantitatea de 1.070 kilograme de pește, specia caras, în stare vie. 


"În urma verificărilor s-a constatat că pentru cantitatea de 620 kilograme de pește, persoana în cauză nu deținea documente legale. Cantitatea de pește descoperită fără documente legale a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «transportul fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește», la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun", explică reprezentanții Gărzii de Coastă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4408 secunde