Sute de căruțași, amendați de polițiștii locali, în Constanța

407
3
Sute de căruțași, amendați de polițiștii locali, în Constanța - sutedecarutasi2-1507127472.jpg

Articole de la același autor

În primele nouă luni ale anului, în perioada 1 ianuarie - 3 octombrie 2017, polițiștii locali au desfășurat activități de control care au avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, care nu respectă prevederile legale privind accesul și deplasarea acestora pe raza municipiului Constanța. Astfel, de la începutul anului și până acum, au fost aplicate 499 sancțiuni contravenționale, în valoare de 580.955 lei. 

Comentează știrea

Arheopterix
5 octombrie 2017
Căruțe

Cred că a fost mare înghesuială la ghiseele trezoreriei. Se calcau in picioare țiganii care să plateasca mai întâi amenda.

DODO
5 octombrie 2017
tziganiada

cred ca sintem singura tara europeana unde carutele bintuie in voie ( inclusiv pe autostrazi ! ) A fost cinva o incercare firava de confiscare a atelajelor dar s-a renuntat. Intr-o Romanie tiganizata profund nu pot lipsi carutele acest simbol al saraciei si cum in jur vezi o atmosfera de decadere generala ce mai conteaza citeva carute Intr-un oras trist ,murdar si ruinat ca al nostru Carutele se incadreaza perfect in peisaj Oricum se impune fermitate in stoparea acestei probleme Stim ca este greu pentru ca sint familii care traiesc de pe urma carutelor iar statul nu le asigura o alternativa de trai E mai comod si ieftin sa-i lasi in pace dar pina cind ?

Arheopterix
5 octombrie 2017
Carute

Corect. La cat de oribil arata Constanța dpdv arhitectural si functional, ce mai conteaza cateva carutze? Deci daca vorbim (conform titlului de articol) de sute de amenzi distribuite la cateva zeci de carutze, înseamnă că fiecare carutzas a fost amendat de cel puțin zece ori. Deci d-aia aleargă toata ziua prin oras: sa faca rost de bani ca sa plătească amenzile. :-)

Răspuns la: tziganiada
Adăugat de : DODO, 5 octombrie 2017
cred ca sintem singura tara europeana unde carutele bintuie in voie ( inclusiv pe autostrazi ! ) A fost cinva o incercare firava de confiscare a...
Pagina a fost generata in 0.6105 secunde