Sute de autospeciale noi intră în dotarea Poliției

Miercuri, 06 Iunie 2018, 19:26
192
471 de autospeciale noi intră în dotarea Poliției Române, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Poliția Română a recepționat prima tranșă de mașini noi, achiziționate din suma cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie, din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Primele 199 de autoturisme Dacia Logan urmează să ajungă, la structurile teritoriale, iar alte 262 vor intra în dotarea unităților de Poliție, până la data de 18 iunie. Astfel, 376 de autospeciale Dacia Logan vor fi utilizate de structurile de ordine publică (posturi și secții de poliție rurală) și 85 de cele de rutieră, dintre care cinci de Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale.

Vehiculele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari. De asemenea, astăzi vor intra în dotarea Poliției Române și 10 autovehicule Dacia Duster.

Toate autospecialele au fost achiziționate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, în urma procedurilor de achiziție publică.  

Pagina a fost generata in 0.2583 secunde