Sute de accidente în Constanța, de la începutul anului. De vină sunt VITEZA EXCESIVĂ și neacordarea priorității!

251
Sute de accidente în Constanța, de la începutul anului. De vină sunt VITEZA EXCESIVĂ și neacordarea priorității! - xcauzeaccidente-1627646122.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au intensificat activitățile desfășurate pe linie rutieră, în vederea prevenirii accidentelor rutiere soldate cu rănirea gravă sau decesul persoanelor implicate în acestea.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în primul semestru al anului 2021, la nivelul județului au fost înregistrate 518 accidente rutiere, în comparație cu 371 de accidente de circulație, produse în aceeași perioadă a anului trecut și 536 de accidente rutiere, înregistrate în primul semestru din anul 2019. Din evenimentele produse, a rezultat decesul a 36 de persoane în anul 2021, 23 de persoane în anul 2020 și 34 de persoane, în anul 2019.

„În județul nostru, principalele cauze generatoare de accidente rutiere sunt neacordarea de prioritate autovehiculelor, neacordarea de prioritate pietonilor și viteză neadaptată la condițiile de drum și cea neregulamentară. Majoritatea accidentelor de circulație din județ sunt produse pe drumuri naționale și județene, în afara localităților”, au precizat reprezentanții inspectoratului.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri constănțeni acționează în mod constant, activitățile întreprinse vizând prevenirea acestor evenimente prin prezența în trafic și depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele de circulație, în mod special, a celor care circula cu viteze peste limita legală sau sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5958 secunde