Jocul de-a justiția și libertatea

Suspecții din dosarul "Bamburic" sunt din nou liberi

574
Suspecții din dosarul

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus punerea de îndată în libertate a lui Daniel-Lili Dediu, Dănuț-Maricel Mustață și Grigore-Nicolae Dănilă, cei trei suspecți acuzați de tentativa de omor asupra omului de afaceri Liviu Dorin Bamburic, și rejudecarea de către instanța de fond a propunerii procurorilor de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi țara cu cea a arestării preventive. Este pentru a doua oară când magistrații de la Curtea de Apel decid punerea în libertate a celor trei.
Dănuț-Maricel Mustață este judecat pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor calificat și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, Daniel-Lili Dediu - pentru complicitate la tentativă de omor calificat, asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar Grigore-Nicolae Dănilă - pentru complicitate la tentativă de omor calificat, asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Potrivit rechizitoriului, Mustață a încercat să îl omoare pe omul de afaceri constănțean Liviu Dorin Bamburic, care a fost împușcat cu nouă focuri de armă, la mijlocul lunii ianuarie 2008.
Bărbatul a fost ajutat de ceilalți doi indivizi, care îl urmăriseră pe Bamburic în mai multe rânduri, în încercarea de a pune la punct un plan perfect pentru comiterea faptelor.
Pe 16 ianuarie 2008, cei trei l-au urmărit pe Bamburic și, la intrarea în locuință, Mustață l-a împușcat. După mai multe intervenții chirurgicale, Bamburic a scăpat cu viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7533 secunde