Suspecți de furturi și tâlhării, luați pe sus de mascați

137
Suspecți de furturi și tâlhării, luați pe sus de mascați - jandarmiicteni140199307814032703-1446120704.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Direcției de Ordine Publică și Direcției de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 20 de percheziții, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov, Călărași și Prahova la persoane bănuite de furt calificat, tâlhărie calificată, braconaj cinegetic și braconaj piscicol.


Potrivit anchetatorilor, suspecții sunt bănuiți și de comiterea unor infracțiuni în domeniul economic, precum și de încălcare a normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.


"În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 7.254 de lei, 1,5 tone de carne, fără documente de proveniență, 18 pripoane, o cange, o vârșă, un prostovol, 18 plase din fir textil monofilament, 18 ancore, opt alte unelte ilegale de pescuit, o barcă, 580 de litri de combustibil, 75 de litri de alcool, bijuterii, două case de marcat, precum și documente contabile și extracontabile.  


Cei în cauză sunt bănuiți că, în perioada 2012 – 2015, ar fi comis, în formă continuată, infracțiuni de vânătoare și pescuit ilegal, sustragere de animale și comercializarea frauduloasă a cărnii acestora după sacrificare, toate faptele fiind comise, inclusiv prin utilizarea de violențe și amenințări.


20 de persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, opt dintre acestea fiind reținute, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate magistraților Judecătoria Cornetu, cu propunere de arestare preventivă", spun polițiștii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5274 secunde