Surse: Să fi fugit fostul arhitect șef al Constanței în Israel? Luiza Tănase și-a închis contul de facebook!

Marţi, 05 Decembrie 2017
7119
Prin Constanța circulă un zvon: acela că fostul arhitect șef al Constanței, Luiza Tănase, în cazul căreia DNA a început, luni, urmărirea penală, ar fi plecată peste mări și țări, iar demersul procurorilor anti-corupție ar fi unul în van, similar cu "dosarul Elan Schwartzenberg".

Au fost voci care au spus că Luiza Tănase s-ar afla prin America, zvon alimentat și de o postare pe facebook a fostului arhitect șef al Constanței: o fotografie realizată, foarte probabil, în New York. Imaginea a fost postată, ieri, la puțin timp după ce DNA a anunțat, într-un comunicat de presă, că a început urmărirea penală în cazul său.

Mai nou, se aude că ar fi plecată în Israel, unde s-ar ascunde tocmai pentru a scăpa de un mandat de extrădare.

Am încercat să o contactăm, pentru a-și expune punctul de vedere, dar până la această oră nu am primit niciun răspuns. Când îl va trimite, îl vom publica!

Cert este că, astăzi, contul de facebook al Luizei Tănase este închis, de unde s-ar putea trage concluzia că solicitarea adresată a deranjat.

XXX

DNA a remis, luni, un comunicat de presă prin care anunță că a început urmărirea penală în cazul lui Decebal Făgădău, Radu Mazăre, actual, respectiv fost primar al municipiului Constanța, dar și al Luizei Tănase, fostul arhitect șef al Constanței, într-un dosar de abuz în serviciu/corupție, referitor la o construcție din Mamaia.

De numele Luizei Tănase se leagă multe controverse vizavi de acordarea de autorizații de construcție, de măcelărire a spațiilor verzi, a parcurilor. Practic, nu-i străină de haosul urbanistic din Constanța.

În vârstă de 38 de ani, absolventă a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" și a Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București, Luiza Tănase a fost arhitect șef al Constanței în "era Mazăre", demisionând din această funcție în vara lui 2016, după alegerile locale, decizia sa blocând luni bune activitatea departamentului respectiv din primărie. 

Pagina a fost generata in 0.3938 secunde