Mai multe ştiri online:

Surse: Să fi fugit fostul arhitect șef al Constanței în Israel? Luiza Tănase și-a închis contul de facebook!

Ştire online publicată Marţi, 05 Decembrie 2017. Autor: Sorin MIHALACHE
Prin Constanța circulă un zvon: acela că fostul arhitect șef al Constanței, Luiza Tănase, în cazul căreia DNA a început, luni, urmărirea penală, ar fi plecată peste mări și țări, iar demersul procurorilor anti-corupție ar fi unul în van, similar cu „dosarul Elan Schwartzenberg”.

Au fost voci care au spus că Luiza Tănase s-ar afla prin America, zvon alimentat și de o postare pe facebook a fostului arhitect șef al Constanței: o fotografie realizată, foarte probabil, în New York. Imaginea a fost postată, ieri, la puțin timp după ce DNA a anunțat, într-un comunicat de presă, că a început urmărirea penală în cazul său.

Mai nou, se aude că ar fi plecată în Israel, unde s-ar ascunde tocmai pentru a scăpa de un mandat de extrădare.

Am încercat să o contactăm, pentru a-și expune punctul de vedere, dar până la această oră nu am primit niciun răspuns. Când îl va trimite, îl vom publica!

Cert este că, astăzi, contul de facebook al Luizei Tănase este închis, de unde s-ar putea trage concluzia că solicitarea adresată a deranjat.

XXX

DNA a remis, luni, un comunicat de presă prin care anunță că a început urmărirea penală în cazul lui Decebal Făgădău, Radu Mazăre, actual, respectiv fost primar al municipiului Constanța, dar și al Luizei Tănase, fostul arhitect șef al Constanței, într-un dosar de abuz în serviciu/corupție, referitor la o construcție din Mamaia.

De numele Luizei Tănase se leagă multe controverse vizavi de acordarea de autorizații de construcție, de măcelărire a spațiilor verzi, a parcurilor. Practic, nu-i străină de haosul urbanistic din Constanța.

În vârstă de 38 de ani, absolventă a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” și a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, Luiza Tănase a fost arhitect șef al Constanței în „era Mazăre”, demisionând din această funcție în vara lui 2016, după alegerile locale, decizia sa blocând luni bune activitatea departamentului respectiv din primărie. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9272 secunde