Supraveghere cu termoviziune și elicopter, utile în prinderea migranților

189
Supraveghere cu termoviziune și elicopter, utile în prinderea migranților - marocanigardasursapolitiadefront-1601923008.jpg

Articole de la același autor

Cinci bărbați care încercau să intre ilegal în țara noastră, pe la frontiera verde, au fost prinși de polițiștii de frontieră constănțeni, cu ajutorul autospecialei cu termoviziune și elicopterului de la Inspectoratul General de Aviație.

Duminică dimineață, în jurul orei 6.00, polițiștii de frontieră de la Negru Vodă au observat, cu ajutorul tehnologiei moderne – termoviziunii – că în apropierea frontierei de stat se află cinci persoană. Imediat, în zonă au ajuns echipaje de polițiști, iar în sprijinul lor a fost solicitat și un elicopter; forțele de ordine au descoperit, ascunși într-o lizieră, cinci bărbați.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbații, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, sunt marocani și intenționau să ajungă într-un stat din Vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cetățenii marocani fiind preluați, conform acordului de readmisie româno-bulgar, de către Poliția de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6138 secunde