Sucuri contrafăcute, aduse din China

264

Articole de la același autor

60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare susceptibile a fi contrafăcute au fost descoperite de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, într-un container sosit în Portul Constanța.


Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean sirian, în vârstă de 25 de ani, cu reședința în municipiul București. În urma controlului, au fost descoperite 60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute. 


Bunurile, în valoare de aproximativ 46.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5772 secunde