Subofițer reținut pentru luare de mită

382
Subofițer reținut pentru luare de mită - bani-1569570638.jpg

Articole recomandate

Joi, 26 septembrie 2019, ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, au prins în flagrant un subofițer din cadrul I.S.U. Dâmbovița care a pretins de la un denunțător suma de 5.000 lei, din care a primit efectiv 1.000 de lei, pentru a nu lua măsurile legale în legătură cu nereguli constatate pe linie de P.S.I. la o societate comercială și pentru a nu sancționa contravențional societatea cu amendă în valoare de 50.000 lei.


La percheziția corporală efectuată cu ocazia flagrantului, asupra subofițerului a fost găsită suma totală de 6.000 lei, între care și banii primiți cu titlu de mită.


După realizarea acțiunii de prindere în flagrant, subofițerul a fost condus în baza mandatului de aducere la sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.


În urma audierii, procurorul a luat măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore, pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de luare de mită, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.329 secunde