Studenții vor începe în scurt timp facultatea. Polițiștii îi atenționează

193
Studenții vor începe în scurt timp facultatea. Polițiștii îi atenționează - studentii-1474813801.jpg

Articole de la același autor

Nu mai este mult până când studenții vor intra în mediul academic, iar viața în studenție nu este doar o probă care testează cunoștințele, ci reprezintă și un "bilet" spre o nouă etapă din viața unui tânăr…o etapă cu provocări, prieteni noi și întâmplări de neuitat. 


Anul universitar bate la ușă și mulți dintre voi, studenți și părinți, vă aflați în căutare de cazare. Polițiștii au o serie de sfaturi, pentru a nu avea probleme în anii studenției. În privința cazării, în cămin sau în chirie, oriunde alegeți să vă mutați, nu lăsați bagajele nesupravegheate pe holuri, alei, ori în fața căminului.


Oamenii legii vă recomandă să nu lăsați geamurile, portierele și portbagajul autoturismului deschise, chiar dacă îl părăsiți pentru scurt timp și aveți bunuri la vedere în interiorul mașinilor (borsete, laptop, acte, genți etc.). Pentru ca drumul cu trenul spre localitatea în care alegeți să urmați studiile să fie lipsit de probleme, aveți grijă de bagaje și în relațiile cu necunoscuții!


Nu înstrăinați cheia camerei, dând posibilitatea unor persoane rău intenționate să confecționeze o copie după aceasta. Nu legați prietenii cu persoane care manifestă un comportament deviant. 


Nu în ultimul rând, polițiștii vă recomandă să fiți prudenți în relațiile cu persoanele nou cunoscute sau cunoscute întâmplător și nu primiți nimic de la persoane necunoscute sau despre care aveți puține informații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.364 secunde