Studenții Universității "Ovidius", puși în alertă de polițiști

300

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de informare cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului. Pe parcursul desfășurării activității, polițiștii le-au prezentat tinerilor diverse cazuri de furturi de bunuri, din camerele de cămin, cât și din autoturisme, fiind informați despre necesitatea protejării bunurilor. 


"Nu lăsați niciodată portiera, geamul sau capota autovehiculului deschise, indiferent dacă lipsiți o perioadă scurtă de timp. În timpul călătoriei cu mijloace de transport în comun, asigurați-vă în permanență că banii, documentele personale și alte bunuri de valoare nu sunt la vedere", le-au recomandat polițiștii studenților. 


Cu scopul de a le reaminti studenților comportamentul pe care ar trebui să-l adopte, astfel încât să nu devină victime ale infracțiunilor contra patrimoniului, polițiștii au distribuit flyere cu recomandări și sfaturi preventive conținând mesajul campaniei "Hoții sunt creativi, fii preventiv!". 


În cadrul activității, au participat și reprezentanți ai Poliției Locale, studenți ai Universității "Ovidius" și reprezentanți ai Asociației PsihoTrafiQ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5659 secunde