Studenții de la "Ovidius" și-au sărbătorit ziua alături de polițiști

343
1

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au mers, la sfârșitul acestei săptămâni, la Universitatea "Ovidius", pentru a sărbători, alături de studenții constănțeni "Ziua Internațională a Studenților".

Polițiștii le-au transmis studenților sfaturi cu privire la necesitatea adoptării măsurilor de siguranță, pe care fiecare cetățean ar trebui să le adopte, astfel încât să nu devină victime ale infracțiunilor contra patrimoniului.

Polițiștii au înmânat tuturor studenților pliante, fly-ere și afișe cu mesajul campaniei "Hoții sunt creativi, fii preventiv!", toate acestea conținând următoarele recomandări: "nu permiteți accesul persoanelor necunoscute în locuință; când lipsiți de acasă, nu lăsați ferestrele deschise; evitați să vorbiți despre plecarea în concediu, atât în fața necunoscuților, cât și pe rețelele de socializare"

La această activitate au luat parte și reprezentanții Poliției Locale, studenți ai Universității "Ovidius" - Facultatea de Poliție Locală, și membri ai Asociației de Psihologie și Siguranță Rutieră PsihoTrafiq Constanța.

Comentează știrea

pircea
18 noiembrie 2017
gardienii publici

Facultatea de Poliție Locală adica gardienii publici care nici nu stiu sa scrie rari fiind cei care au terminat 12 clase

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8257 secunde