Studentă găsită moartă în camera de cămin, la două luni după ce a postat un mesaj pe Facebook

452
Studentă găsită moartă în camera de cămin, la două luni după ce a postat un mesaj pe Facebook - 16010707523804parisshooting0107f-1486817297.jpg

Articole recomandate

O tânără a postat pe Facebook mesajul: "Vreau să mă duc la facultate pentru tot restul vieții", iar la două luni de la această postare, ea a fost găsit moartă în camera ei. 


Erica Buschick, în vârstă de 18 ani, era studentă în primul an la Universitatea Miami din Ohio. Tânăra a fost găsită decedată în camera ei din campus, după ce cu o noapte în urmă consumase o cantitate mare de alcool, conform agenților universității, relatează Daily Mail. 


Potrivit unui comunicat al autorităților, moartea Ericăi a fost cauzată de consumul unei cantități excesive de alcool, adică șampanie și votcă, cu prietenii ei. Ea și-a pierdut de multe ori echilibrul și a fost dusă în camera, fiindcă nu se mai putea ține pe picioare. 


Se pare că în noaptea incidentului, tânăra și colega ei de cameră au început să consume alcool, mai precis două sticle cu șampanie. Apoi, Buschick, împreună cu o altă studentă au umplut pe jumătate o sticlăcu votcă și apoi au plecat la o petrecere în campus. 


A doua zi după petrecere, colega ei de cameră s-a trezit și a găsit-o pe Buschick zăcând pe scaun în aceeași poziție pe care o avea când s-a culcat și a sunat la poliție. La scurt timp, i-a fost constatat decesul. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Mai 2016
Stire din Sănătate : Alcoolul distruge inimile tinerilor
Pagina a fost generata in 1.5003 secunde