Mai multe ştiri online:

Student la Teologie și cântăreț la o biserică, prins cu etnobotanice

Ştire online publicată Luni, 15 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un tânăr de 21 de ani și un minor de 16 ani, ambii din Târgu Jiu, au fost prinși, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu etnobotanice asupra lor.

Potrivit polițiștilor locali, cei doi aveau asupra lor o cantitate de 0,5 grame de substanțe vegetale. Tinerii se aflau pe o bancă, pe strada Theodor Aman, din municipiul Târgu Jiu, atunci când au fost depistați. Tânărul de 21 ani este student la Facultatea de Teologie Craiova și este cântăreț la o biserică din Gorj. Acesta și prietenul său s-au ales dosar penal și sunt cercetați în libertate. Polițiștii efectuează cercetări pentru a depista sursa drogurilor, scrie adevarul.ro

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8724 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7209 secunde