Student italian, găsit mort într-un apartament din România. Mesaj emoționant al mamei sale

647
Student italian, găsit mort într-un apartament din România. Mesaj emoționant al mamei sale - p107097414284027101523447176-1523532313.jpg

Articole recomandate

Un tânăr italian în vârstă de 29 de ani a fost găsit mort într-un apartament din Cluj Napoca. Acesta era doctorand în matematică și se afla în România de câteva zile.


Italianul, originar din Rosà, provincia Vicenza, a fost găsit decedat în bucătăria apartamentului închiriat în Cluj. Acesta sosise în România de câteva zile și ar fi urmat să rămână în țară câteva luni pentru un proiect postdoctoral, tânărul fiind doctorand în matematică.


Potrivit rotalianul.com, studentul ar fi menționat zilele trecute că simte miros de gaz în apartament. Prin urmare, rezultatele autopsiei efectuate confirmă faptul că moartea a survenit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon, un gaz letal, care, evident, a invadat apartamentul închiriat de către cercetător.


Dinamica și cauzele tragediei fac obiectul investigațiilor inițiate de Procuratura Română.


"Nu am de ales, trebuie să mă resemnez că fiul meu a murit, dar vă rog să vă asigurați că nu se va mai întâmpla și altor tineri o tragedie similară", a spus mama acestuia către ofițerii de poliție români care investighează moartea tânărului matematician, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3606 secunde