Student grec trimis în judecată pentru trafic de droguri

322

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Dimitrios Charalampakis, de 29 de ani, din orașul Korintos - Grecia, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Primul termen de judecată va avea loc la data de 6 iunie, la Tribunalul Constanța.

Tânărul, student al Facultății de Medicină din cadrul Universității "Ovidius", din Constanța, a fost prins în flagrant, la data de 5 mai, în timp ce vindea unui investigator sub acoperire cantitatea de 15 grame de canabis, pentru care ceruse 550 de lei. Tranzacția a avut loc în zona Capelei Militare, din Constanța, iar, ulterior, în urma percheziției domiciliare efectuată la apartamentul la care acesta locuia cu chirie, de pe strada Mircea cel Bătrân, au mai fost descoperite 250 de grame de canabis.

În fața anchetatorilor, inițial, studentul a negat fapta, el spunând că o persoană necunoscută i-ar fi trimis un colet cu haine, în care se afla și o pungă plină cu droguri. Depoziția sa s-a modificat ulterior, el declarând că a primit canabisul de la un bărbat pe care îl cunoaște din vedere și care i-a dat drogurile pentru consum propriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.714 secunde