Străzile din Constanța, împânzite de jandarmi, în acest weekend

192
Străzile din Constanța, împânzite de jandarmi, în acest weekend - jandarmiipestrazi-1522340615.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliția Locală vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.


Sâmbătă, 31 martie, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de rugby dintre echipele ACS Tomitanii Constanța și CS Rugby Năvodari, eveniment sportiv ce va avea loc pe stadionul "Mihail Naca", cu începere de la ora 13.00.


În aceeași zi, începând cu ora 15.00, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de fotbal dintre echipele CS Axiopolis Sport Cernavodă și SSC Farul Constanța, ce se va disputa pe stadionul "Tineretului" din Cernavodă.


Duminică, 1 aprilie, va fi asigurată ordinea publică în zona Sălii Sporturilor, unde va avea loc meciul de baschet feminin dintre echipele CS Phoenix Constanța și ACS KSE Târgul Secuiesc, cu începere de la ora 11.00. 


Tot duminică, jandarmii vor avea în atenție siguranța participanților la evenimentul cultural-artistic intitulat "Sărbători Pascale", ce va avea loc pe platoul din fața Casei de Cultură Mangalia, începând cu ora 17.00.


"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului. Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice. De asemenea, spectatorii sunt sfătuiți să nu se implice în incidente, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice", este mesajul repreuentanților Jandarmeriei Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3748 secunde