Străzile Constanței, împânzite de polițiști. Dosar penal pentru un șofer drogat cu canabis

305
Străzile Constanței, împânzite de polițiști. Dosar penal pentru un șofer drogat cu canabis - raziecta-1570996190.jpg

Articole de la același autor

Peste 120 de polițiști au împânzit șoselele din municipiul Constanța, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 12 spre 13 octombrie. Au ieșit pe străzi polițiștii de la Rutieră, de la Investigații Criminale, Ordine Publică și luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, în cadrul unei ample acțiuni pentru prevenirea conducerii sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive. 


Necesitatea unei astfel de acțiuni este lesne de înțeles, în condițiile în care, în ultima perioadă, aproape zilnic, oamenii legii au depistat șoferi care se urcau la volan sub influența licorii lui Bachus. 


Șase ore au stat polițiștii pe străzi, mai precis în intervalul 00.00 - 06.00 și au tras pe dreapta 1.332 de autovehicule, verificând 1.500 de persoane. 


În cadrul acțiunii, au fost aplicate 95 de sancțiuni, în valoare totală de aproape 54.000 de lei. De asemenea, au fost constatate șase infracțiuni, fiind reținute șase permise de conducere și retrase 18 certificate de înmatriculare. 
Printre șoferii prinși pe picior greșit se numără și un tânăr care a fost depistat la volan, pe b-dul Mamaia, în timp ce era sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug test de către polițiștii Secției 2, a rezultat că ar fi consumat canabis. 


De asemenea, polițiști din cadrul Secției 2 au depistat un tânăr de 20 de ani, din județul Bacău, care conducea o autoutilitară pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4328 secunde