€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Sticlă cu alcool, căzută din buzunarul unui profesor, la ore

Ştire online publicată Vineri, 28 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Anchetă într-o școală din Dolj, unde un învățător ar veni băut la ore. Părinții elevilor spun că bărbatul de 39 de ani miroase a alcool și este recalcitrant. Acesta neagă, dar scandalul a ajuns până la director, care a chemat poliția ca să-l verifice pe dascăl cu etilotestul, scrie digi24.ro


În fața părinților care au venit la școală ca să îi ceară să renunțe ori la alcool ori la catedră, învățătorul a găsit explicația pentru ochii roșii: are o inflamație.


Cât despre mirosul de băutură, admite că a golit câteva pahare, dar în timpul liber. Câțiva elevi au povestit însă altceva.

În una din zile, i-a căzut sticla de băutură din buzunar, chiar în timpul orei de curs.


George Știucă, învățător Școala Gimnazială Pleșoi: „Telefonul mi-a căzut din buzunar, nu sticla de băutură, că nu eram tâmpit să merg cu băutura la mine. După program pot să consum, e problema mea personală.”

În timp ce dascălul se apără, părinții elevilor lui au o mare problemă.

- Nu vor să mai vină la școală când îl văd pe domnul băut.

Dascălul acuzat că vine băut la ore a fost reclamat de părinți la inspectoratul școlar. Iar primarul localității vrea să cumpere un alcooltest ca să pună capăt scandalului.

Ion Ionescu, primarul comunei Pleșoi: „Și așa avem dovezi și îi desfacem contractul de muncă.”

Învățătorul are aproape două decenii vechime în învățământ și a fost transferat la școala din Pleșoi anul trecut, în urma unui scandal asemănător cred părinții, mai scrie digi24.roDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7662 secunde