Stela Popescu a fost jefuită: "E tot cea care a furat-o și pe Mirabela Dauer"

1246
1
Stela Popescu a fost jefuită:

Articole recomandate

Actrița Stela Popescu, în vârstă de 80 de ani, a descoperit că a fost jefuită în urmă cu doi ani de menajera care a furat și din casa Mirabelei Dauer. Artista a declarat că îi lipsesc mai multe bijuterii, însă nu va depune plângere, mărturisind că incidentul reprezintă "o învățătură de minte" pentru a nu mai avea atât de multă încredere în oameni, scrie adevarul.ro


Stela Popescu afirmă că în urma jafului îi lipsesc un inel, o pereche de cercei și un ceas valoroase și că, probabil, femeia de serviciu a furat și alte obiecte, dar nu a descoperit încă. "S-a întâmplat acum doi ani, eu am descoperit abia acum. E cea care a furat-o pe Mirabela. N-am ce să spun decât că eu sunt de vină, pentru că nu trebuie să lași la vedere lucrurile de preț. Eu nici n-am controlat măcar", a declarat Stela Popescu, pentru agenția de presă News.ro. 


 Stela Popescu a precizat că nu va depune plângere împotriva femeii, dar și că nici nu a încercat să o contacteze, fosta ei menajeră aflându-se în prezent în străinătate de mai bine de un an. "Nu mai las la vedere lucrurile de preț, în primul rând, și verific. Când ai un om străin în casă trebuie să fii atent, pentru că, la sărăcia care ne înconjoară, din păcate, oamenii sunt tentați să nu mai fie nici atenți, nici cinstiți. Este o învățătură de minte, să nu mai ai atâta încredere în oameni", a spus Stela Popescu. Mai mult, artista susține că a fost apropiată de menajera ei și o considera membră a familiei: "Noi o tratam pe fata asta ca pe o soră, ca pe o persoană din familie. Ei, uite care a fost rezultatul! Multă drăgălășenie nu e întotdeauna bine venită.", conform sursei amintite anterior. 



Comentează știrea

Tanti Stela....
26 iunie 2016
Draga mamaie

Sunt lucruri care se intampla o data-n viata,unele o data la 80 de ani,altele la 50.000 de ani.Eu ma indoiesc ca o mamaie mai are ceva de invatat la 80 de ani.Asa se intampla cand nu vrem sa invatam de la altii,atunci cand suntem tineri si cand credem ca noi le stim pe toate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2882 secunde