€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Stela Popescu a fost jefuită: "E tot cea care a furat-o și pe Mirabela Dauer"

Ştire online publicată Duminică, 26 Iunie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
Actrița Stela Popescu, în vârstă de 80 de ani, a descoperit că a fost jefuită în urmă cu doi ani de menajera care a furat și din casa Mirabelei Dauer. Artista a declarat că îi lipsesc mai multe bijuterii, însă nu va depune plângere, mărturisind că incidentul reprezintă „o învățătură de minte“ pentru a nu mai avea atât de multă încredere în oameni, scrie adevarul.ro


Stela Popescu afirmă că în urma jafului îi lipsesc un inel, o pereche de cercei și un ceas valoroase și că, probabil, femeia de serviciu a furat și alte obiecte, dar nu a descoperit încă. „S-a întâmplat acum doi ani, eu am descoperit abia acum. E cea care a furat-o pe Mirabela. N-am ce să spun decât că eu sunt de vină, pentru că nu trebuie să lași la vedere lucrurile de preț. Eu nici n-am controlat măcar“, a declarat Stela Popescu, pentru agenția de presă News.ro. 


 Stela Popescu a precizat că nu va depune plângere împotriva femeii, dar și că nici nu a încercat să o contacteze, fosta ei menajeră aflându-se în prezent în străinătate de mai bine de un an. „Nu mai las la vedere lucrurile de preț, în primul rând, și verific. Când ai un om străin în casă trebuie să fii atent, pentru că, la sărăcia care ne înconjoară, din păcate, oamenii sunt tentați să nu mai fie nici atenți, nici cinstiți. Este o învățătură de minte, să nu mai ai atâta încredere în oameni“, a spus Stela Popescu. Mai mult, artista susține că a fost apropiată de menajera ei și o considera membră a familiei: „Noi o tratam pe fata asta ca pe o soră, ca pe o persoană din familie. Ei, uite care a fost rezultatul! Multă drăgălășenie nu e întotdeauna bine venită.“, conform sursei amintite anterior. Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7517 secunde