Statul Islamic: "Parisul arde și, în curând, toată lumea va simți amărăciunea"

740
2
Statul Islamic:

Articole de la același autor

Simpatizanții organizațiilor teroriste au celebrat atentatele de la Paris, soldate cu aproximativ 140 de morți, sugerând că sunt opera rețelei teroriste Stat Islamic, anunță Institutul SITE, specalizat în monitorizarea site-urilor islamiste.


"Parisul arde și, în curând, toată lumea va simți amărăciunea", au transmis prin Twitter simpatizanți islamiști.


Comentează știrea

ismailviabrussel
14 noiembrie 2015
la zid politica europei

Lumea din rand sufera si alti mori din causa politici europei si a americi putem sa ai rugam sa ne dea petrol dar nu sa ai bagam bete la ruoata adica sa trimitem armata din europa si america hoop si rusia nus de vina statu islamic este un film documentar pe sursa youtyb cine a provocat turbarea statului islamic nr.1 america nr.2 europa nr.3 rusia cereti si vi sa da pe cale a afacerilor acum e si o antrebare mare de tot tot pe sursa youtub film documentar ca presupusi jihadisti ar fi americani ??? Nu mai comdamnati refugiati punetiva voi an locul lor noi nu mai suntem oameni si besti din viermi daca gandim asa luoati lucrurile la microscop si analizati ca duoar avem un nume oameni .

Murphy
14 noiembrie 2015
Lichidarea statului islamic !

E bine domnilor islamisti jihadisti ca o sa va aduceti moartea mai repede. Acum sa va asteptati la bombardamente mai ample din partea Frantei, nu va scapa niciun pui de jihadist, sa va soata din gaura de sarpe si sa va ucida ca pe niste reptile jegoase ce sunteti. Pe fiecare bomba sa scrie statul francez Allah akbar, mama voastra de isterici mondiali. Trebuie sa scapam odata si-odata de voi Stat Islamic nedemn de a trai pe Terra ! Condoleante familiilor indoliate care nu au nicio vina in aceste atacuri de cretini idioti fanatici si dezaxati ! Poporul roman este alaturi de poporul francez.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7262 secunde