Starea victimelor din accidentul de la Medgidia: o femeie A MURIT, doi copii sunt RĂNIȚI

10734
Starea victimelor din accidentul de la Medgidia: o femeie A MURIT, doi copii sunt RĂNIȚI - accident1-1562947009.jpg

Articole de la același autor

O femeie a murit și alte patru persoane au fost rănite în accidental produs, în urmă cu puțin timp, la Medgidia.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță, apelul de urgență a venit l ora 16.54, anunțându-se inițial două victime.

"S-au alertat și direcționat către locul accidentului un echipaj tip B2 Smurd Medgidia, două ambulanțe și un echipaj de descarcerare. La locul solicitării au fost găsite două victime în stare gravă, inconștiente, ulterior a mai apărut un adult și un minor, cu multiple traumatisme, conștiente, cooperante. S-a alertat și trimis la locul intervenției încă o ambulanță. Ulterior, la Spitalul Medgidia a anunțat că la Centrul de Primiri Urgențe s-au prezentat patru victime: două victime au fost aduse cu ambulanța și Smurd și două persoane, un adult și un copil au sosit cu mijloace proprii", explică reprezentanții SAJ Constanța.

O femeie care a fost găsită în stop cardio-respirator la locul accidentului nu a răspuns manevrelor de resuscitare. O altă femeie, care prezintă traumatism cranio-cerebral grav, traumatism turaco-abdominal cu hemopneumotorax, a intrat în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitată și transferată la Spitalul Județean Constanța.

O altă femeie de 50 de ai are diagnostic de traumatism cranio-facial și traumatism de coloană cervico-dorsală și a fost, de asemenea, transportată la Spitalul Județean Constanța.

Un copil de trei - patru ani prezintă traumatism cranio-cerebral închis, dar și arsuri pe membre, a fost adus și el la Constanța. Iar un copil de patru - cinci ani, cu traumatism cranio-cerebral închis și plagă scalp, a venit cu mijloace proprii la Spitalul Medgidia, dar ulterior a plecat fără avizul medicilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2091 secunde