Stadionul Farul, împânzit de jandarmi la meciul cu Rapid

276
Stadionul Farul, împânzit de jandarmi la meciul cu Rapid - jandarm-1366358722.jpg
Aproximativ 170 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre FC Viitorul Constanța - Rapid București, din cadrul Ligii I, care se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, pe stadionul Farul din Constanța. 

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc mediu. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților.

"De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență. Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive. Accesul spectatorilor în stadion se va face doar pe bază de bilete și invitații. Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente", precizează Codrin Popoiu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile Tomis Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Sport : CINE este noul antrenor al FARULUI?
Pagina a fost generata in 0.3531 secunde