Sperietură soră cu moartea: s-au trezit cu hoții în casă

366
Sperietură soră cu moartea: s-au trezit cu hoții în casă - sperieturasautrezitcuhotiiincasa-1412518203.jpg

Articole de la același autor

O familie din Lumina a trăit o experiență groaznică, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce s-a trezit în casă cu doi hoți.

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineața, când Asan B., de 16 ani, și Emil Menzat, de 18 ani, au sărit gardul locuinței din localita-tea Lumina și au intrat în curte. Au încercat ușa și - ce să vezi - aceasta era deschisă. Cei doi hoți au intrat încet în locuință, unde au început să caute lucruri de valoare. Din nefericire pentru ei, proprietarul casei s-a trezit din cauza zgomotelor și a sunat imediat la 112 pentru a anunța că cineva îi umblă prin casă. Până la sosirea echipajelor de Poliție, bărbatul reușise deja să-l imobilizeze pe unul dintre hoți, respectiv pe tânărul de 16 ani. Când au ajuns, polițiștii l-au prins pe Asan B., însă celălalt individ a scăpat. Oamenii legii spun că este doar o chestiune de timp până când acesta va fi capturat.

Minorul a fost dus la sediul Poliției, unde a fost audiat. Polițiștii spun că acesta avea antecedente penale, nefiind la prima faptă de acest gen. Asan B. reușise să fure din casă 100 lei, în timp ce partenerul său a furat un telefon mobil înainte să se facă nevăzut.

Individul de 16 ani a fost reținut și propus spre arestare, totodată fiind propus spre arestare preventivă, în lipsă, și complicele său. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Prins la furat  de porumb
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Apometrele la bloc, "montate degeaba"?
Pagina a fost generata in 1.4075 secunde