Soțul unei învățătoare ar fi agresat sexual o elevă de șase ani

104
Soțul unei învățătoare ar fi agresat sexual o elevă de șase ani - politia1346420813-1411635577.jpg

Articole recomandate

Inspectoratul Școlar și Poliția au început anchete la Colegiul Pedagogic "Gheorghe Lazăr" din Cluj-Napoca, după ce părinții unei eleve de 6 ani au reclamat că fiica lor ar fi fost agresată sexual de soțul unei învățătoare, care își ajuta soția să îi îmbrace pe copii după ora de educație fizică.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că instituția pe care o conduce a început o anchetă la Colegiul Pedagogic "Gheorghe Lazăr" din Cluj-Napoca, după ce părinții unei fetițe de 6 ani au reclamat că aceasta a fost agresată sexual de soțul unei învățătoare.

"În aceste zile are loc o anchetă la școală. Părinții unei fetițe de 6 ani susțin că fiica lor a fost agresată de soțul învățătoarei. Învățătoarea spune că soțul dânsei a venit la școală să îi aducă niște materiale didactice, iar ea l-a rugat să o ajute să îmbrace copiii, care tocmai terminaseră ora de educație fizică. Școala a sesizat și Poliția în acest caz, acum așteptăm concluziile anchetei", a afirmat Cuibus, potrivit mediafax.ro.

Potrivit acestuia, învățătoarea în cauză continuă să meargă la școală, deoarece părinții celorlalți elevi nu vor ca ea să fie schimbată de la clasă, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4761 secunde