Soția militarului dispărut pe plaja din Corbu, acuzații cutremurătoare. Femeia e convinsă că bărbatul s-a înecat

20879
Soția militarului dispărut pe plaja din Corbu, acuzații cutremurătoare. Femeia e convinsă că bărbatul s-a înecat - untitled-1528872205.jpg

Articole recomandate

Se scurg clipe dramatice la malul mării. Soția militarului dispărut fără urmă de dumincă seară, pe plaja din Corbu, cere explicații. Vrea să știe de ce nu s-a dat alarma și de ce nimeni nu îl caută în mare. Este convinsă că soțul ei s-a înecat, atunci când a sărit să salveze un copil, dispărut și el în valuri de 48 de ore. Însă autoritățile spun că nimeni nu l-a văzut pe militar intrând în apă. Dacă nici mâine nu va fi găsit, va fi declarat dezertor, scrie observator.tv

Soția militarului dispărut declară că nu știe ce s-a întamplat și aștept un raspuns, scrie observatortv.net


"Aștept sa vina de unde declara toata lumea ca s-a dus. Ce nu inteleg eu este de ce nu m-au sunat in seara disparitiei? De ce m-au sunat a doua zi? De ce nu m-a sunat domnul comandant? De ce m-a sunat un coleg al lui?", sunt întrebări la care soția militarului Petrică Cosma așteaptă de 48 de ore un răspuns.

A venit într-un suflet de la Dej, cu primul avion, după ce soțul ei, aflat în misiune pe litoral, nu i-a mai răspuns la telefon.

Soția militarului dispărut:

Cum o sa dau eu acum vestea fetelor, de ce tatal lor nu a fost cautat. De ce armata nu s-a implicat in secunda in care nu e pe plaja?

Aflat într-o misiune la unitatea de la Capul Midia, bărbatul primise duminică învoire între orele 13 și 19.30. Împreună cu alți 19 colegi, a mers la Plaja Corbu. De acolo, i-a trimis soției o fotografie.

La un moment dat, militarul ar fi rămas cu un singur coleg pe plajă. Acesta ar fi intrat în apă, iar atunci când a ieșit și-ar fi dat seama de dispariție.


Pe malul apei, în nisip, colegii militarului i-au găsit hainele, portofelul și telefonul. Semn clar, se teme soția lui, că singurul loc spre care ar fi putut merge... este marea. Cu toate acestea, la apropae 48 de ore de la dispariție, scafandrii nu au primit dispoziție oficială să îl caute.

Lt.col. Mircea Leș - comandantul unitatii:

Colegii, la un moment dat, în jurul orelor 18, nu l-au mai văzut. Nu știe nimeni, nu a putut nimeni confirma că el a sărit în apă sau a intrat în apă. E un mister!

Procedura spune clar că se declanșează căutările cu scafandrii doar în cazul în care există martori care să spună că bărbatul a intrat în apă. În lipsa lor, căutările se fac pe uscat. Dacă în trei zile nu este găsit, militarul este declarat dezertor, apoi este dat în urmărire generală.

Soția lui e convinsă, totuși, că bărbatul s-a aruncat în apă pentru a-l salva pe băiatul de 14 ani, dispărut tot duminică seară.

Soția militarului dispărut:

Cine imi cunoaste sotul stie ca ajuta pe oricine cu orice pret. Acum, din pacate, cu pretul vietii lui.

În tot acest timp, scafandrii îl caută pe băiatul de 14 ani, dispărut de mai bine de 72 de ore.

Curenții extrem de puternici de astăzi au îngreunat căutările. La ora 15, operațiunea chiar a fost sistată pentru că și scafandrii erau în pericol. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4535 secunde