Soț și soție, accidentați mortal de un TIR, în drum spre muncă

308
Soț și soție, accidentați mortal de un TIR, în drum spre muncă - tir-1552408957.jpg

Articole recomandate

Doi navetiști, soț și soție, au fost accidentați mortal, marți dimineață, de un TIR, pe Drumul Național 71, care leagă București de Târgoviște, în localitatea Bâldana.


Femeia de 49 de ani și bărbatul de 60 de ani, mergeau pe jos, către stația de autobuz, când au fost izbiți în plin de vehiculul care s-a răsturnat în urma impactului. Grav este că astfel de nenorociri se pot repeta oricând, pentru că în comună nu există trotuare, spun medicii.


Accidentul a avut loc în zorii zilei, în condiții de lapoviță, într-o curbă periculoasă. Șoferul susține că nu n-a văzut pe nimeni pe șosea. Toți cei adunați la fața locului au fost convinși că doar un bărbat a fost lovit.


Tudor Grecu, șoferul TIR-ului: "Mergea pe șosea pietonul, ploua și nu l-am văzut în scurt. Circula fără vestă, aproape pe mijlocul șoselei era. Aveam cam 30 - 40 la oră."


La două ore după accident, când TIR-ul a fost ridicat, cei prezenți au descoperit cu durere ca și soția bărbatului a fost victimă a accidentului.


Ionela Pop, fiica victimelor: "S-a răsturnat un TIR aici în curbă și a căzut peste ei. Părinții mei mergeau la muncă, mama lucra la o fabrică de medicamente, iar tatăl la hotel. Erau navetiști."


Localnicii spun că astfel de tragedii sunt oricând posibile, pentru că în satul lor nu există trotuare.


Polițiștii au deschis dosar penal pe numele șoferului, de 61 de ani, pentru ucidere din culpă.


Sursa: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7542 secunde