Șoselele, luate cu asalt de șoferi beți și fără permise auto!

549
Șoselele, luate cu asalt de șoferi beți și fără permise auto! - rutiera-1619447725.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți constănțeni s-au ales cu dosare penale, în ziua de Florii, căci au fost surprinși de polițiști la volan, fie fără să dețină permis de conducere, fie sub influența alcoolului.

La sfârșitul săptămânii trecute, constănțenii au profitat de ridicarea unei părți din restricții, de vremea frumoasă, cât și de faptul că a fost mare sărbătoare, și au ieșit din case. Drept pentru care, șoselele au fost aglomerate, iar polițiștii rutieri, la datorie. Din păcate, au fost destui constănțeni care nu au ținut cont de faptul că încălcau normele rutiere, în momentul în care s-au urcat la volan. Astfel, un bărbat de 45 de ani din Medgidia a fost depistat la volan, deși nu avea permis. Un altul, de 34 de ani, din Lumina, avea autorizația de circulație provizorie expirată de câteva zile, iar un bărbat de 31 de ani avea suspendat dreptul de a conduce.

Polițiștii din Medgidia au depistat un bărbat de 35 de ani care avea și permisul suspendat, ba chiar era și sub influența alcoolului. La fel, un bărbat de 44 de ani, din Costinești, consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. În toate cazurile menționate, polițiștii au întocmit dosare penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9711 secunde