Șoselele din Constanța, împânzite de șoferi beți. Poliția a deschis dosare penale pe bandă rulantă!

244
Șoselele din Constanța, împânzite de șoferi beți. Poliția a deschis dosare penale pe bandă rulantă! - xrutiera-1628515455.jpg

Articole de la același autor

În dimineața zilei de luni, 9 august, în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe strada Tineretului din stațiunea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, duminică seara, în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 72 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dobrogei din municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale.

Tot duminică, în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5338 secunde