Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat

446
Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat - sorinovidiuvintu9152940062022800-1321291500.jpg

Articole recomandate

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat. Curtea de Apel București a decis definitiv, în această seară, ca toate cele zece persoane arestate în dosarul Petromservice, printre care Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca și Octavian Țurcan, să fie cercetate în stare de libertate, informează Realitatea.net.

Cei zece nu au voie să părăsească țara. Decizia este definitivă. Curtea de Apel București a judecat, luni, recursurile celor zece persoane arestate preventiv în dosarul Petromservice.

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, azi, la Curtea de Apel București, că nu a luat "nici cinci bani de la Petromservice", iar dacă instanța va decide ca el să rămână în arest și se va întoarce la închisoare, atunci nu poate decât să ia legea "în propriile mâini".

Tribunalul București a hotărât, pe 8 noiembrie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor zece persoane (printre care se numără Sorin Ovidiu Vîntu și Liviu Luca) cercetate pentru delapidare și spălare de bani în dosarul falimentării Petromservice. Decizia Tribunalului a fost atacată cu recurs de avocații celor zece imediat după pronunțare.

Procurorii au cerut mandate de arestare pentru 29 de zile pentru Liviu Luca, Octavian Țurcan, Sorin Ovidiu Vîntu, Gheorghe Șupeală, Sorin Mihai, Mihai Viorel Râmboacă, Răzvan Florin Râmboacă, Zizi Anagnostopol, Daniela Brașoveanu și Ioan Bohâlțeanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5128 secunde