€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

"Solicităm, atât suporterilor, cât și cetățenilor, să manifeste înțelegere față de măsurile luate..."

Ştire online publicată Joi, 23 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Măsuri de ordine publică la meciurile de fotbal dintre A.F.C. Dunărea 2005 Călărași –C.S.M. Iași (25 august, ora 18.00) și FC Viitorul –F.C.S.B(26 august, ora 21.00)Aproximativ 250 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciurile de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călărași –C.S.M. Iași și FC Viitorul –F.C.S.B, din cadrul Campionatul National de Fotbal, Liga I. Partidele se dispută sâmbătă și duminică, 25 și 26 august a.c., începând cu ora 18.00, respectiv 21.00 pe stadionul din Călărași și Ovidiu.

"Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16.30, respectiv 19.30, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces. De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât și cetățenilor, să manifeste înțelegere față de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej și să răspundă cu solicitudine indicațiilor forțelor de ordine, pentru ca această competiție să se desfășoare în condiții optime de siguranță.:, susțin reprezentanții Jandarmeriei Constanța. 

Infobackground


- Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă;


- Este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență;Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7253 secunde