Șoferul unui autobuz RATC, prins de jandarmi în timp ce fura motorină

360

Articole recomandate

În această dimineață, în jurul orei 05.30 un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța care se afla în misiune de menținere și asigurare a ordinii și siguranței publice în Constanța, a observat în apropiere de zona "Sere", la capătul de linie a autobuzului 101, pe șoferul unui mijlocului de transport, în timp ce transporta de la autoturismul proprietate personală la autobuz, mai multe recipiente de plastic goale. 


Șoferul a închis portbagajul, s-a suit în autobuz și a pornit o pompă electrică. După câteva momente, jandarmii au urcat în mijlocul de transport și l-au surprins pe șofer în în partea dreaptă spate, în timp ce scotea printr-o trapă, combustibil, cu ajutorul unei miniinstalație, formată dintr-o pompă conectată la tabloul electric și care era prevăzută la un capăt cu un furtun.


În partea din spate a autobuzului jandarmii au mai găsit două recipiente de plastic, de zece litri, pline cu combustibil cu miros specific de motorină și alte două recipiente goale care urmau să fie umplute. Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de sesizare pentru fapta de furt calificat, acestea vor fi predate cu celelelate bunuri, la Secția 4 Constanța pentru continuarea cercetărilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.32 secunde