Șoferul TIR-ului de care s-a izbit mașina lui Alin Popa a rămas fără dinți

1690
1
Șoferul TIR-ului de care s-a izbit mașina lui Alin Popa a rămas fără dinți - accident-1338644231.jpg
Șoferul macedonian, care conducea TIR-ul în care a intrat cu Mercedesul milionarul Alin Popa, a ieșit din spital. Potrivit colegilor acestuia, șoferul a rămas fără dinți în gură și nu poate nici să vorbească. Medicamentele transportate spre Rusia au ajuns înapoi la fabrica Hemofarm din Vârșeț, scrie adevarul.ro.
Miercuri dimineața, TIR-ul a fost încărcat cu 12 tone de medicamente, de la fabrica Hemofarm din Vârșeț, iar apoi a luat drumul României, țară pe care trebuia să o tranziteze în drum spre Rusia. Acolo trebuia să ajungă cu medicamentele. Drumul șoferului macedonian s-a încheiat pe un câmp, între localitățile Șag și Jebel, din apropiere de Timișoara. Acesta a avut ghinionul să fie lovit frontal de mașina condusă de milionarului Alin Popa. Patronul celei mai mari firme de transporturi din România, Edy Spedition, a încercat o depășire riscantă, în condițiile în care avea o viteză foarte mare. Impactul a fost cumplit. Popa a murit pe loc. Macedonianul a scăpat cu viața, dar a fost internat la Spitalul Județean cu răni.

Ieri, acesta a fost lăsat să plece. "Arăta foarte rău. Nu mai avea nici dinți în gură. Vă dați seama că în momentul impactului a mușcat din volan. Se văd urmele și acum. Este groaznic prin ce a trecut. Nu poate nici să vorbească", a spus unul din șoferii de la compania macedoniană care a fost trimis la Timișoara să prea marfa din TIR-ul avariat.

TIR-ul a rămas pe marginea drumului până vineri, când a fost scos cu mare dificultate. Capul tractor al autocamionului a fost distrus complet. "Nu se mai poate repara. Totul este distrus, motorul, cabina și șasiul. Nu știu ce se mai poate face. Am reușit să repunem pe roți remorca. Nu a fost nevoie să mutăm marfa. A rămas totul sigilat, dar nu știu în ce stare sunt medicamentele", a mai spus macedonianul.

Remorca a fost cuplată la un alt camion venit de la Vârșeț, iar apoi a plecat înapoi în Serbia. Având în vedere că TIR-ul avea un transport special de medicamente, cei de la Hemofarm au rechemat camionul pentru a face verificările de rigoare și pentru a vedea dacă în urma accidentului nu au avut de suferit recipientele din sticlă.

Capul tractor a fost dus într-un garaj din Timișoara în așteptarea celor de la asigurări, care sunt așteptați pentru a face evaluări.



Comentează știrea

Dinu Patriciu
4 iunie 2012
Agramații lui Băsescu

"Macedonian" nu se există, bre, între cuvintele limbii române. Îi zice "macedonean" ăluia din Macedonia, dar, dacă nu vă zice băsescu ce să scrieți, vă dați de gol de cât de proști sunteți.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Accident în Mereni
Pagina a fost generata in 0.3557 secunde