Șoferul care, mort de beat, a omorât o tânără pe trotuar, deferit justiției

203
Șoferul care, mort de beat, a omorât o tânără pe trotuar, deferit justiției - ss7815418gavel-1334841299.jpg
Aurel Iancu, bărbatul care, mort de beat, în seara zilei de 21 martie, a lovit cu mașina o tânără de 22 de ani ce se afla pe trotuar, în zona Campusului Universității "Ovidius", a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Magistrații de la Judecătoria Constanța au constatat, astăzi, legalitatea și temeinicia măsurii arestului preventiv și au respins cererea de revocare ori înlocuire a acesteia. Prin urmare, Iancu rămâne în continuare în arest, procesul lui urmând a începe cu acesta după gratii. Judecătorii urmează să stabilească primul termen de judecată în dosarul cu nr. 9210/212/2012 pe ale cărui coperte se află numele său.

Amintim că, în seara zilei de 21 martie, Aurel Iancu, de 38 de ani, din Constanța, care se afla la volanul unei autoutilitare, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul Campusului Universității "Ovidius", a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe trotuar, unde a lovit-o în plin pe Ela Loredana Avădanei, de 22 de ani, studentă, care se deplasa regulamentar. Șoferul a vrut să fugă de la locul accidentului, numai că mașina sa, din cauza unor probleme tehnice, s-a oprit, individul putând fi reținut de polițiști.

Oamenii legii au constatat, în urma testării cu aparatul Drager, faptul că șoferul abia se putea ține pe picioare de beat ce era, el având 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7343 secunde