Șoferul care a trecut intenționat cu mașina peste un turist, băgat după gratii

322
Șoferul care a trecut intenționat cu mașina peste un turist, băgat după gratii - accidentmamaiaarestat-1373788822.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanul de 19 ani, care, la sfârșitul săptămânii trecute, a dat cu mașina intenționat peste un turist, în stațiunea Mamaia, este acuzat de tentativă de omor calificat. 

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în atenția cărora se află dosarul, "pe 5 iulie, în jurul orei 22,00, în timp ce rula cu autoturismul prin stațiunea Mamaia, în zona unui club (n.r. Coyote Ugly), inculpatul Emil Petcu a avut un conflict de trafic rutier cu un grup de tineri prahoveni din alt autoturism staționat, așa că a oprit, iar când a plecat de la fața locului a trecut cu roțile mașinii sale peste corpul persoanei vătămate, unul dintre tinerii prahoveni, care se postase în fața vehiculului".

Cătălin Ionuț Nicolescu, de 20 de ani, victima agresiunii, a suferit grave leziuni cranio-cerebrale și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța, în stare de comă profundă, iar ulterior a fost transferat la un spital din București. Medicii sunt rezer-vați cu privire la șansele lui de supraviețuire

Suspectul a fost arestat preventiv, de magistrații Tribunalului Constanța, pentru o perioadă de 29 de zile.

"Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție", se mai arată în comunicatul Parchetului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3394 secunde