Șoferul care a intrat cu Audi-ul Q7 în Satul de Vacanță a blocat traficul și pe Tomis

1276
5
Șoferul care  a intrat cu Audi-ul Q7 în Satul  de Vacanță  a blocat traficul și pe Tomis - soferul-1470414577.jpg
Vineri, la doar o zi după ce fusese amendat pentru că a intrat cu mașina printre sute de oameni, în Satul de Vacanță, șoferul teribilist a lovit din nou. Marcel Răducan a oprit autoturismul Audi Q7 pe mijlocul bulevardului Tomis și a mers să-și rezolve treburi personale. În tot acest timp, un echipaj de Poliție a așteptat liniștit ca omul să se întoarcă, pentru ca traficul să fie reluat. Scandalos este faptul că polițiștii au asistat pasivi la întreaga scenă fără a lua nicio măsură împotriva șoferului. Martorii spun că acesta a coborât din mașină și a mers la magazin pentru a-și lua un pachet de țigări.

Șoferul autoturismului Audi Q7 fusese sancționat în urmă cu câteva zile cu 250 de lei pentru că a intrat cu mașina pe podul din Satul de Vacanță, punând în pericol viața pietonilor.

Potrivit Serviciului Rutier Constanța, bărbatul va fi identificat și va fi sancționat, din nou. Cât despre mașina de Poliție care nu a acționat, este vorba despre un echipaj care avea competențe pe ordinea publică, fără atribuții în domeniul rutier. 

Comentează știrea

Cititor
6 august 2016
Mai mare rușinea!

Mai mare rusinea cu un asemenea raspuns! Pe cale de consecinta sa intelegem ca daca o persoana este omorita pe trotuar, violata intr-un parc sau da foc unei cladiri si prin zona trece un echipaj de la rutiera, acesta nu intervine pentru ca are alte competente? Daca aceasta justificare apartine unui purtator de cuvint al Politiei, acesta ar trebui urgent destituit! Inca odata rusine!

h
6 august 2016
s

Pai ce vreti fratilor?sa fie amendat cocalarul?Pai nu-i cocalarul frate cu politia?Iar tu ziaristule ai fost cu ceva intrebari la sefia politiei?Ca mafiotul asta face chestii din astea de zece ori pe zi.

ath
7 august 2016
Baiatul cu muschi isi lustruieste sectorul

Individul cu muschi din imagine,daca el este autorul,nu ar fi avut curajul sa faca asa ceva daca nu ar fi avut protectie in politie sau magistratura.Indivizi de genul asta au in general putina minte dar au in schimb instinctul de supravietuire bine dezvoltat.Vanghelie spunea ca el are scoala vietii.Instinct se spune la animale,"scoala vietii" se spune la noi oamenii. Nici functionarul public care s-a lasat mituit de acest individ nu are prea multa minte,dar sa zicem ca banul este ochiul dracului.Nu cautati rationamente logice cand judecati asemenea oameni pentru ca riscati sa va pacaliti singuri.Eu nu am pregatire de psiholog dar incerc de fiecare data sa intru in mintea infractorilor,atunci cand pot.Cum as proceda eu daca as avea muschi si daca m-as lasa prada instinctelor ? In primul rand as purta o imracaminte care imi scoate in evidenta forta fizica(vezi imaginea).Asta este primul semn de intimidare.Apoi as trece la insemnarea teritoriului revendicat de mine.Animalele urineaza la granita lor imaginara.Eu nu pot sa urinez pe zidul unui magazin ca nu intelege nimeni mesaul meu de amenintare.Atinci trebuie sa intru cu masina printre sute de oameni sau opresc masina in mijlocul bulevardului,sa fiu vizibil.Mesajul meu e clar:NU VA PUNETI CU MINE CA AICI ESTE TERITORIUL MEU SI TOT AICI SUNT PROTEJAT.EU AM PLATIT ! E CLAR ? Mesajul asta trebuie sa-l inteleaga in primul rand rivalii lui.In al doilea rand populatia,oamenii de rand trebuie sa inteleaga ca atunci cand vad o infractiune trebuie sa taca de frica.Gestul lui este o amenintare indirecta la adresa noastra.Baiatul cu muschi si-a marcat teritoriul.La prima vedere pare o infractiune banala.Dar in realitate asistam la inscaunarea unui nou sef de clan mafiot.O noua generatie de infractori isi revendica o parte din oras.Noi suntem calmi iar politia face statistici si culmea,infractiunile au scazut in ultimul trimestru.

Nedumerit
18 august 2016
Bizon

De ce nu se înființează Garda Națională și sa termine cu lașii și corupții din politia locala?

Mihail
5 ianuarie 2017
minciuna

Marcel Raducanu nu are permisul suspendat. Este o minciuna apolitiei rutiere. Puteti verifica. Omul conduce fara probleme/

Pagina a fost generata in 1.8239 secunde