Şoferii vitezomani, în atenţia poliţiştilor de la circulație

475
Şoferii vitezomani, în atenţia poliţiştilor de la circulație - soferiivitezomani-1617546681.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au organizat, în perioada 1 – 2 aprilie, mai multe acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, în ceea ce priveşte depășirea vitezei legale, dar și abaterile neregulamentare ale bicicliștilor.

„În urma activităților, au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 58.000 de lei, dintre care 100 pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost sancționați contravențional 15 bicicliști. De asemenea, au fost reținute şapte permise de conducere, dintre care patru pentru depășirea cu peste 50 km pe oră a limitei legale de viteză și trei pentru depășire neregulamentară. În plus, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Astfel, vineri, 2 aprilie, în jurul orei 17.45, polițiștii rutieri au identificat un bărbat de 29 de ani care a condus un autoturism pe DN 39, având viteza de 155 km/h, într-o zonă cu limita de viteză de 100 km/h. După aproximativ 45 de minute, polițiștii au identificat o femeie de 33 de ani care a condus un autoturism pe DN 39 având viteza de 152 km/h, într-o zonă cu limita de viteză de 100 km/h. Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5265 secunde