Șoferii de pe străzile Constanței: neatenți, grăbiți și… obosiți

330
Șoferii de pe străzile Constanței: neatenți, grăbiți și… obosiți - soferiidepestrazileconstantei-1401124139.jpg

Articole de la același autor

40 de persoane au fost rănite, săptămâna trecută, în urma accidentelor de circulație produse pe raza județului Constanța. Din fericire, în cele 26 de astfel de evenimente neplăcute, petrecute în doar șapte zile, nimeni nu și-a pierdut viața, însă destui au fost aceia care au necesitat îngrijiri medicale și tot felul de investigații. 


Pietonii sunt și ei de vină, pentru că nu se asigură pe unde traver-sează strada, însă printre princi-palele cauze de producere ale aces-tor accidente au fost și neasigurarea la schimbarea direcției de mers și viteza neadaptată la condițiile de drum, nerespectarea distanței între autovehicule, neatenție în condu-cere, neacordare de prioritate ve-hiculelor, depășire neregulamentară și chiar neasigurare la efectuarea manevrei de mers înapoi. 


Marțea neagră 
Marți a fost, săptămâna trecută, ziua în care s-au produs, la nivelul județului Constanța, cele mai multe accidente de circulație: 8. Luni și duminică s-au produs câte trei accidente, miercuri și joi s-au produs câte 4 accidente, vineri - 1 accident și sâmbătă - două accidente.


În perioadele de vârf ale zilei (10 și 11, 13 și 14, 16 și 17, 20 și 21) șoferii sunt și mai neatenți, nervoși și poate obosiți, tocmai de aceea atunci au loc și cele mai multe accidente de circulație, săptămâna trecută, mai exact în perioada 19 - 25 mai, fiind înregistrate câte trei sau patru accidente pentru fiecare oră menționată. 


Municipiul Constanța, cap de listă 
Zonele aglomerate sunt, firesc, și cele în care se produc cele mai multe accidente de circulație. Astfel, săptămâna trecută, în municipiul Constanța au avut loc 13 accidente, dintre care șase au fost înregistrate pe principalele bulevarde, iar șapte pe diferite alte străzi. Restul accidentelor fiind înregistrate astfel: șapte accidente pe drumurile naționale din județ, două accidente pe drumurile județene, un accident pe drum comunal și trei accidente în alte localități.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6141 secunde